Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In

Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In

Gratis
Een hotfix voor Enterprise Vault (EV) HTTP (Lite) Outlook Add-in
Gebruikerswaardering
3.0  (2 stemmen)
Jouw stem
Score
2.8
Nieuwste versie:
10.0.1316 (Zie alle)
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
Wanneer Toevertrouwen is geïnstalleerd, de EV Outlook HTTP-client loopt vast wanneer u probeert een handleiding te archiveren of te herstellen, waardoor een toegangs fout uitzondering (0xC0000005).
Outlook niet correct wordt gestart als de EVSERVERS waarde heeft van meer dan 1024 tekens en de EV-invoegtoepassing wordt uitgeschakeld.
Wanneer de leeftijdsgrens instelling wordt toegepast op de Vault Cache, het downloaden van items die ouder zijn dan de leeftijdsgrens kan maken Outlook niet meer reageert.
Na Enterprise Vault Klant gedreven PST migratie, meerdere exemplaren van 'Persoonlijke Mappen' kan worden weergegeven in de aan de gebruiker Outlook 2003 profiel.
Na het installeren van de 8.0 SP4 Outlook Add-In (HTTP of DCOM), gebruikers zijn niet langer in staat zijn om toegang te krijgen tot hun Vault in de Cache opgeslagen items te wijten aan de goederen die niet worden opgehaald uit Vault Cache wanneer snelkoppelingen worden geopend.
Bij de uitvoering van VVStubOnlyModuleList registersleutel Outlook moet opnieuw gestart worden om waarden te worden uitgevoerd
EV Outlook add-in geïnstalleerd met Secude toevoegen-in de oorzaak van crashes in Outlook
Info vernieuwd op: